Uw schoorsteen laten renoveren?

Uw schoorsteen laten renoveren?

De schoorsteen bevindt zich aan de bovenkant van het dak, waardoor het extra zwak is voor de klimaatomstandigheden. Door vocht en kou kan het cement waarmee de voegen zijn gevuld beschadigd of losraken.

Onder andere kan de bovenkant van de schoorsteen (schoorsteen plateau) lekkages veroorzaken en scheuren vertonen. De schoorsteen heeft voor de afvoer van schadelijke stoffen uit uw onderdak een zeer aanmerkelijke functie.

Vraag gratis offertes aan en ontdek de scherpe prijzen.

Lekkage van uw schoorsteen

Wanneer u uw schoorsteen niet goed onderhoudt en niet op tijd zorgt voor renovatie, kan het zijn dat dit leidt tot lekkage. Bij lekkage kan er rookoverlast ontstaan. Doordat de rook niet goed weg komt door de lekkage, kan het zijn dat u koolmonoxidevergiftiging oploopt. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Voorkom daarom lekkage door op tijd te zorgen voor eventuele renovatie of schakel snel een professional in wanneer u lekkage vaststelt. Wilt u meer informatie over lekkage of renovatie of eventueel het verwijderen van uw schoorsteen? Onze ervaren dakdekker geeft u advies en helpt u bij renovatie en het eventueel verwijderen. Neem nu contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Uw schoorsteen renoveren of reinigen?

Vraag een gratis offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen.