Meer over SKY Dakbedekkingen

Dakdekker nodig in Zaltbommel en omstreken? Wij zijn beschikbaar door heel Nederland! Uw nieuwe dak wordt snel geplaatst.

Wilt u uw dak laten inspecteren of opnieuw bedekken? Bekijk het werkgebied van Sky Dakbedekkingen.

Contact opnemen

Sky Dakbedekkingen

Het aanvragen van offertes is uiteraard zonder verdere verplichtingen.

dakbedekking onderlaag

Missie

Wij hebben de missie om de beste dak- en installatiespecialist te zijn in renovatie en onderhoud. Dat realiseren we door technisch en esthetisch hoge kwaliteit te leveren. We bieden u als opdrachtgever maatwerkoplossingen voor hoogwaardige renovatie en periodiek onderhoud. In een resultaatgerichte samenwerking (RGS) stemmen we de mogelijkheden af op uw behoeftes. Ons dynamische en adequate team neemt u zo de totale zorg voor uw project uit handen.

Doelstellingen

Een hoogwaardig eindresultaat voor onze opdrachtgevers; Een persoonlijke, flexibele en slagvaardige werkwijze die de kwaliteit van ons werk waarborgt; Een professionele en gestructureerde organisatie, zodat onze processen duidelijk zijn voor zowel onze opdrachtgevers als het eigen personeel; Maatschappelijk verantwoord ondernemen; Investeren en optimaliseren van ketensamenwerking / Resultaat Gericht Samenwerken (RGS); Investeren in medewerkers en een goede werksfeer.

Maatschappelijk verantwoord en resultaatgericht

Wij ondernemen op maatschappelijk verantwoordelijke wijze. Betrouwbaarheid, transparantie en kwaliteit zijn onze kernwaarden. Daarnaast spelen we een actieve adviesrol, zowel voor onze opdrachtgevers als andere ketenpartners. Door een resultaatgerichte aanpak is de kwaliteit van ons werk op lange termijn gegarandeerd. Dit beperkt risico’s en kosten tot een minimum en zorgt voor een maximaal rendement op uw investeringen.

Persoonlijk, flexibel en slagvaardig

Bij ons vindt u alles onder één dak: dakbedekkingen, installatietechniek en onderhoud & beheer. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort en we hechten veel belang aan persoonlijk contact. U heeft bij ons altijd een vast aanspreekpunt met de vereiste zorg en aandacht voor vragen en wensen. We verdiepen ons in uw probleemstelling/project, verstaan ons vak als geen ander en indien nodig schakelen we snel tussen de verschillende disciplines. Zo vinden we altijd een passende oplossing, ook in complexe projecten.

Waar wij u mee van dienst kunnen zijn

Bitumen Dakbedekkingen

Bitumen Dakbedekkingen

De levensduur van bitumen is ongeveer 25 jaar bij goed onderhoud. Bitumen wordt aangebracht door de onderkant van het materiaal te verhitten met brander. De bitumen smelt en wordt vastgeplakt door de dakdekker.
Lees verder.

PVC Dakbedekkingen

PVC Dakbedekkingen

PVC wordt tegenwoordig steeds meer gebruikt in de bouw. Kunststof is een veelzijdig materiaalsoort en heeft vele voordelen. Het is onderhoudsarm, gaat gemiddeld 25 jaar mee en je hebt de keuze uit vele kleuren.
Lees verder.

Dakpannen vervangen

Dakpannen vervangen

Sky Dakbedekkingen helpt u graag bij het vervangen van uw dakpannen, of het nu om een compleet dak gaat of kapotte pannen? wij helpen u graag met uw dak te voorzien van en waterdichte oplossing.
Lees verder.

Daklekkage

Daklekkage

Het repareren van een daklekkage is één van de meest voorkomende dakreparaties. Sky Dakbedekkingen uit Zaltbommel heeft veel ervaring met het verhelpen van een daklekkage.
Lees verder.

Dakreparatie

Dakreparatie

Een dakreparatie is nodig wanneer er sprake is van beschadigingen of daklekkage. Vaak zien Sky dakbedekkingen na een dakinspectie welke onderdelen er vervangen of gerepareerd moeten worden.
Lees verder.

Dakonderhoud

Dakonderhoud

Iets wat vaak vergeten wordt is het onderhoud van de bekapping. Met schoonmaken voorkom je beschadigingen en lekkages. Het dak vereist ook de nodige aandacht. Met dakonderhoud verleng je de levensduur.
Lees verder.

Vragen of informatie?

Neem direct contact op met Sky Dakbedekkingen.