SKY Dakbedekkingen
in Utrecht

Bent u opzoek naar een gespecialiseerde bitumen dakdekker in Utrecht en omgeving? Met ons team zorgen wij ervoor om in een korte tijd uw dak te voorzien van een nieuw dak.

Contact opnemen

Dakdekkerspecialist in Utrecht

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor al uw dakwerkzaamheden in Utrecht en omgeving, met een team van expert dakdekkers zorgen wij dat uw dak netjes wordt voorzien van de beste kwaliteit dakbedekking.

Vakmanschap door de generaties heen

Sky Dakbedekkingen heeft jarenlange ervaring op het gebied van platte en hellende daken. En staat bekend om haar expertise in de renovatie en de nieuwbouw, en werkt alleen met gespecialiseerde dakdekkers.

  • Jarenlang ervaring
  • Duurzaam materiaal
  • Scherp geprijsd
  • 10 jaar garantie
  • Gratis offerte

Dakdekker in Utrecht

Sky Dakbedekkingen heet u van harte welkom. Wij zijn de specialist in Utrecht die u kunt inschakelen als u problemen of werkzaamheden rondom uw dak heeft. Wij brengen met onze kennis, ervaring en praktijkgerichte oplossingen uw opdracht tot een succesvol einde. Of u nu nieuwe dakbedekking nodig heeft, een lekkage heeft of een reparatie niet zelf kunt uitvoeren, wij staan voor u klaar.
Schakel Sky Dakbedekkingen in vandaag nog in!

Met liefde bedekken wij uw daken met een waterdichte oplossing!

Spoed reparatie in Utrecht?

Heeft u last van een lekkage op uw bitumen dak? Neem direct contact op, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Waar kan Sky Dakbedekkingen u mee helpen?

Bitumen Dakbedekkingen

Bitumen Dakbedekkingen

De levensduur van bitumen is ongeveer 25 jaar bij goed onderhoud. Bitumen wordt aangebracht door de onderkant van het materiaal te verhitten met brander. De bitumen smelt en wordt vastgeplakt door de dakdekker.
Lees verder.

PVC Dakbedekkingen

PVC Dakbedekkingen

PVC wordt tegenwoordig steeds meer gebruikt in de bouw. Kunststof is een veelzijdig materiaalsoort en heeft vele voordelen. Het is onderhoudsarm, gaat gemiddeld 25 jaar mee en je hebt de keuze uit vele kleuren.
Lees verder.

Dakpannen vervangen

Dakpannen vervangen

Sky Dakbedekkingen helpt u graag bij het vervangen van uw dakpannen, of het nu om een compleet dak gaat of kapotte pannen? wij helpen u graag met uw dak te voorzien van en waterdichte oplossing.
Lees verder.

Daklekkage

Daklekkage

Het repareren van een daklekkage is één van de meest voorkomende dakreparaties. Sky Dakbedekkingen uit Zaltbommel heeft veel ervaring met het verhelpen van een daklekkage.
Lees verder.

Dakreparatie

Dakbedekking plat dak

Een dakreparatie is nodig wanneer er sprake is van beschadigingen of daklekkage. Vaak zien Sky dakbedekkingen na een dakinspectie welke onderdelen er vervangen of gerepareerd moeten worden.
Lees verder.

Dakonderhoud

Dakonderhoud

Iets wat vaak vergeten wordt is het onderhoud van de bekapping. Met schoonmaken voorkom je beschadigingen en lekkages. Het dak vereist ook de nodige aandacht. Met dakonderhoud verleng je de levensduur.
Lees verder.

Vragen of informatie?

Wilt u meer weten of wilt u graag een afspraak maken voor het aanbrengen van nieuwe dakbedekking?