Bitumen dakbedekking plat dak vervangen?

Bitumen Dakbedekking plat dak

De meest gebruikte vorm van dakbedekking in Nederland zijn dakpannen. Deze traditionele soort dakbescherming is zeer gemakkelijk te plaatsen en is vraag over het algemeen het minste onderhoud en is relatief goedkoop verkrijgbaar bij menig leverancier. Op deze pagina vindt u meer informatie over de diverse soorten dakpannen die wij aanbieden zoals keramische en oud Hollandse pannen. Daarnaast geven we u tips over het vervangen van het pannendak, en de mogelijkheden voor het beschermen van de dakbedekking met behulp van een laag coating. Hebt u na het lezen van de pagina nog vragen of bent u benieuwd naar de prijzen?

Vraag gratis offertes aan en ontdek de scherpe prijzen van dakpannen (leggen). Wij zijn u graag van dienst.

Wanneer de bitumen dakbedekking van uw platte dak vernieuwen?

Wanneer uw dak langer dan 20 jaar geleden, is het altijd goed om een inspectie uit te laten voeren door professionals. Wij kunnen voor u kijken wat de huidige staat van het dak is, of het aan vervanging toe is of niet. Wij kijken graag naar uw dak, en bij lekkage's kunnen wij ook direct de lekkage verhelpen. u ontvangt en rapport met daarin de technische staat van het dak.

Prijs voor het aanbrengen van bitumen dakbedekking

De prijzen voor het aanbrengen van nieuwe bitumen dakbedekking varieert. Zo kan je kiezen uit bitumen met of zonder leislag, wortelwerend bitumen of bitumen met een kleur. gemiddeld zijn de prijzen per m2 tussen de 35,- en 45,-.

Benieuwd naar het werkgebied van Sky Dakbedekkingen

Klik op de button om te kijken of wij bij u in de omgeving werkzaam zijn.

Prijs afdekken plat dak

De prijs voor het aanbrengen van dakbedekking op een plat dak wordt bepaald door verschillende factoren. Zo is de afmeting van het plat dak van invloed op de prijs, maar wordt de prijs tevens bepaald door het soort dakbedekking waar u voor kiest. Wenst u een bitumineuze dakbedekking dan komen de kosten ongeveer uit op €45,-. De levensduur van bitumen valt rond de 25 jaar. Kiest u voor EPDM dan is de prijs voor het plaatsen van de dakbedekking door Sky Dakbedekkingen zo’n €55,-. Het materiaal kent echter ook een levensduur van meer dan 35 jaar. Wilt u weten wat de exacte prijs wordt voor het plaatsen van dakbedekking bij u thuis? Geef dan uw wensen aan op ons offerte formulier, een nemen zo spoedig contact met u op.

Gratis offertes aanvragen

Vraag gratis offertes aan en ontdek de scherpe prijzen. SKY dakbedekkingen heeft ervaring op het gebied van het plaatsen van vele soorten dakbescherming zoals golfplaten, EPDM en bitumen.

Daarnaast streven wij voor een hoge klantvriendelijkheid en snelle respons bij spoedproblemen. Wilt u weten wat SKY dakbedekkingen voor u kunt betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bitumen dakbedekking laten plaatsen op uw platte dak?

Vraag een gratis offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen.