Lees de reacties over SKY Dakbedekkingen

Dakdekker nodig in Zaltbommel en omstreken? Wij zijn beschikbaar door heel Nederland! Uw nieuwe dak wordt snel geplaatst door de dakdekker van Sky Dakbedekkingen.

Wilt u uw dak laten inspecteren of opnieuw bedekken? Bekijk het werkgebied van Sky Dakbedekkingen

Contact opnemen

Sky Dakbedekkingen

Het aanvragen van offertes is uiteraard zonder verdere verplichtingen.

Wat vinden klanten van SKY Dakbedekkingen.

Sky Dakdekker, Bedankt voor de snelle service. Fijn dat jullie de stormschade aan ons dak zo snel hebben opgelost.

- Kate Jansen

Mike is niet alleen zeer professioneel, maar ook erg klantgericht. Liet het huis schoon achter, maakte foto's van het dak om te laten zien hoe het geworden was, gaf nog wat extra tips en adviezen en repareerde hier en daar een kleinigheid. Denkt goed mee. Top !

- Olivier Leeflang

Omdat ze afhankelijk zijn van o.a. het weer en spoedgevallen, beloven ze niet gauw op welke dag ze komen. Maar heb je ze eenmaal een datum laten noemen, dan komen ze ook ! Goede materialen, goed werk, en een nette oplevering.

- Gijsbert

Snelle en prettige communicatie. Toen ons dak heel slecht bleek, zijn we heel snel en goed geholpen.

- Brenda

Goede gespecificeerde offerte. Uitvoering is zorgvuldig en vakbekwaam. Goede communicatie, prettig personeel. Bedrijf denkt met je mee, wij zijn zeer tevreden.

- Thijmen v. Orthen

Wij zijn erg tevreden met ons nieuwe PVC dak, vakkundig,alles wordt besproken,erg behulpzaam,prima offerte helder en duidelijk.Na een bedrijf die er een puinhoop heeft gemaakt bij ons is dit een verademing.. kort samengevat bijzonder tevreden!

- Roeland v.d Bergen